Flikflakturnendames.jouwweb.nl
UPDATE VAN NICO ZIJP ZELF

 

16 maart 2016 - UPDATE van Nico zelf: Goed nieuws! Nico laat weten: Vandaag ben ik weer rustig begonnen met het geven van de training. Ik wil iedereen bedanken voor de geweldige steun in de afgelopen periode. Wat een overweldigende positieve reacties! Heel erg bedankt allemaal! Groetjes van Nico.

Nico, fantastisch dat je weer in de zaal bent! Alle turnsters, ouders en het gehele team van Turnen Dames Flik-Flak 's-Hertogenbosch wensen jou veel succes met opbouwen.

UPDATE GEZONDHEIDSTOESTAND NICO ZIJP

 

4 maart 2016 - Goed nieuws! Nico laat weten dat hij vandaag uit het ziekenhuis ontslagen is. Hij gaat in vertrouwde omgeving rustig toewerken naar herstel. Hij heeft nog last van overgevoeligheid voor prikkels en fel licht, en is snel moe. Dit zijn bekende verschijnselen bij de soort hersenbloeding die Nico heeft doorgemaakt.

Voor Nico en zijn familie was het een turbulente en spannende tijd. Ook in de zaal werkte deze gebeurtenis natuurlijk door. Turnsters, ouders en het begeleidingsteam van Turnen Dames Flik-Flak 's-Hertogenbosch zijn zo blij voor Nico dat hij nu aan zijn herstel kan werken. Nico, zet em op!

UPDATE GEZONDHEIDSTOESTAND NICO ZIJP

 

1 maart 2016Ruim twee weken geleden maakte onze hoofdtrainer Nico Zijp een hersenbloeding door (SAB). Inmiddels is hij vorige week overgeplaatst van Tilburg naar het JBZ in Den-Bosch, waar het redelijk met hem gaat. Nico heeft nog last van restverschijnselen bij het zien en lopen, en hij is erg vermoeid. Op dit moment wordt gekeken wanneer hij met ontslag kan en in alle rust kan herstellen. Het is hartverwarmend om alle berichtjes en post te zien, die aan hem gericht zijn. Vanzelfsprekend heeft deze gebeurtenis ook invloed op onze turnsters. 5 Maart staat een belangrijke wereldbekerwedstrijd op het programma voor Tisha Volleman, in de VS. Choreografe Bregje Broere zal met Tisha en jurylid Aukje de Jong, afreizen naar de AT&T American Cup.

AFWEZIGHEID NICO ZIJP

 

20 februari 2016 - Afgelopen week heeft onze hoofdtrainer Nico Zijp een hersenbloeding (SAB) doorgemaakt, waardoor hij momenteel in het ziekenhuis verblijft. De gevolgen lijken op dit moment gelukkig mee te vallen; Nico is aanspreekbaar en heeft voornamelijk last van problemen met zien. Hoe dit zich zal ontwikkelen, is nog onduidelijk. Natuurlijk zijn we allemaal erg geschrokken, en hopen van harte dat Nico weinig restschade zal gaan ondervinden. In de zaal richten we ons –met aandacht voor deze gebeurtenis- op de komende wedstrijden. Mocht je Nico een hart onder de riem willen steken, kun je een kaartje sturen naar de damesafdeling van Flik-Flak:

Flik-Flak, t.a.v. Nico Zijp
Afdeling Turnen Dames
P/a Marathonloop 7
5235 AA ’s-Hertogenbosch

Wij zorgen er dan voor dat deze bij Nico terechtkomen. Alle turnsters, ouders en het gehele trainers- en begeleidingsteam wensen Nico veel sterkte en beterschap!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Maak een Gratis Website met JouwWeb