Flikflakturnendames.jouwweb.nl
EUROPESE KAMPIOENSCHAPPEN 2014


TISHA TURNT MOOIE KWALIFICATIE

Op woensdag 14 mei turnde het juniorenteam van Nederland hun kwalificatie op het EK in Sofia. Tijdens deze kwalificatie konden turnsters zich plaatsen voor de meerkampfinale en toestelfinales. Tisha Volleman turnde een prachtige kwalificatie. Op sprong turnde zij een Yourchenko gehurkt 1/1, en scoorde een 13.000. Op brug turnde zij een stabiele oefening met een gepakte Yaegersalto en Muchina als afsprong, waarmee zij kwam tot een score van 12.700. Op vloer schitterde Tisha in een prachtige oefening, en behaalde zij een persoonlijk puntenrecord van 13.266. Het team eindigde op een mooie negende plaats.


Wendy de Jong van TSH Heerenveen kwalificeerde zich voor de meerkampfinale, en Isa Maassen wist de toestelfinale sprong te bereieken. Alle turnsters en begeleidingsteam GEFELICITEERD!

Sprong  Brug Vloer 
LIVESTREAM EK   WEBSITE   LINKS
EK VOLGEN VIA LIVESTREAM

  OFFICIELE WEBSITE EK SOFIA
   
Website EK Sofia 
Facebookpagina EK Sofia 
  Facebookpagina Flik-Flak Turnen Dames
Website KNGU 
GEKWALIFICEERD!

Tisha Volleman is gekwalificeerd voor het EK 2014 in Sofia! Tisha is na drie kwalificatiewedstrijden aangewezen voor een plaats in het team. Ze zal namens Nederland deelnemen aan het JEK. Turnen Dames Flik-Flak 's-Hertogenbosch is heel erg trots op de prestatie van Tisha, en feliciteert Tisha, trainers- en begeleidingsteam en de ouders van Tisha met deze kwalificatie.
 

 
Fotografie Sandra Janssen 

Ook felicitaties aan alle turnsters van onze afdeling: bij de prestatie van het individu speelt de bijdrage van de groep een grote rol. Alle meiden werken al jaren keihard toe naar successen als deze, en het is prachtig dat Flik-Flak turnen dames nu -na de afvaardiging van Dana de Groot naar het EYOF 2013- Nederland mag vertegenwoordigen op het (J)EK!


Vanzelfsprekend feliciteren wij alle senioren: Lisa Top, Julia Bombach, Lieke Wevers, Sanne Wevers en Vera van Pol, en de junioren: Wendy de Jong, Dyonnaylis Supriana, Isa Maassen en Hélène Houbraken met hun kwalificatie.

         

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Maak een Gratis Website met JouwWeb