Flikflakturnendames.jouwweb.nl

 

VRIENDSCHAPPELIJK TREFFEN HAZENKAMP

 

Donderdag 26 maart vond tussen de teams van GTV de Hazenkamp uit Nijmegen en Flik-Flak Den Bosch een eerste vriendschappelijke wedstrijd plaats.

Beide teams bestonden uit zes turnsters en per toestel mochten er drie turnen; alle punten telden. Voor Flik-Flak turnden Tanishaley Neto (brug), Eline Vos (sprong), Pauline de Does (vloer en balk), Eve de Ruiter (sprong, brug en vloer), Tisha Volleman (brug en balk) en gastturnster was vandaag Livia Peltrera, eerste divisie turnster van Swentibold Sittard die op sprong, balk en vloer uitkwam. 

Voor de Hazenkamp kwamen Raisha Rosario (balk en sprong), Evie Schellens (brug), Juliette Berens (balk en vloer), Mara Titarsolej (brug) en Maartje Ruikens (meerkamp) in actie, aangevuld met uit de eerste divisie Vera Verhoef (sprong) en Denise Bressers (vloer). 

Het werd een gezellige wedstrijd met een open sfeer, waarbij er over en weer goed aangemoedigd werd. Verschillende turnsters probeerden met wisselend succes nieuwe elementen uit en af en toe kreeg het geheel een Amerikaans sfeertje door joelende trainers en turnsters die wuivend van de vloer afkwamen. 

Voor de jurering tekenden Marja Huiting en Chantal Verkooyen, die de vaart er goed in wisten te houden waardoor het een snelle wedstrijd werd. De Hazenkamp won op drie toestellen; de Flik-Flak-turnsters waren de beste op balk vandaag. Hiermee werd de Hazenkamp winnaar van dit eerste treffen. Het geheel krijgt over een aantal weken een vervolg op Nijmeegse bodem en smaakte zeker naar meer. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.