Flikflakturnendames.jouwweb.nl

 

DAANTJE BONGERS EN ISA BUITING WINNEN KOPPELWEDSTRIJD

 

Op zondag 17 juli werd bij de afdeling turnen dames de traditionele koppelwedstrijd geturnd, als afsluiting van het seizoen. Bij deze wedstrijd worden twee turnsters door het lot aan elkaar gekoppeld, en samen bepalen zij wie welk toestel turnt. Het hoogste podium was voor Daantje Bongers en Isa Buiting. De tweede plek werd behaald door Nikki Broeksma en Tara van den Dungen, en op de derde plaats eindigden Chaira Bellahssin en Eline Vos.


Naast de wedstrijd vond ook de afsluiting van het seizoen plaats, waarbij we van een aantal turnsters afscheid nemen. Dana de Groot, Nikki Broeksma en Juul Vissers vervolgen hun turncarrière bij een andere club. Wij wensen deze turnsters heel veel plezier en natuurlijk succes. Pauline de Does heeft besloten te stoppen met turnen, en gaat verder in het dansen. Eline Vos, die al vanaf haar tweede levensjaar bij Flik-Flak turnt, beëindigt ook haar actieve turncarrière, maar we zijn heel blij dat Eline na de zomervakantie als assistent-trainster in de zaal terug te vinden is. Pauline en Eline ook veel succes!

Tijdens de afsluiting waren ook Tisha Volleman en Nico Zijp nog aanwezig, om vragen te beantwoorden van ouders, over de Olympische kwalificatie. Hierna moesten zij richting Heerenveen, om aan te sluiten bij de stage van het Olympisch team. Omdat Tisha aangewezen is als reserve, zal zij zoveel mogelijk aan de voorbereiding naar de OS deelnemen, om een eventuele inval en overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.