Flikflakturnendames.jouwweb.nl

 

GUUSJE MAJOOR WINT DGA INTERNATIONAL 2017

 

Op woensdag 12 april traden zeven jeugdturnsters van Flik-Flak aan bij de DGA International 2017; een internationaal toernooi in Colchester, Groot-Brittannië. Zowel de tweedejaars als de eerstejaars jeugdturnsters namen deel in de eredivisie. Voor de eerstejaars jeugd spannend, omdat zij in Nederland uitkomen in de N2.

In het deelnemersveld van eenentwintig turnsters, werd in de allroundcompetitie het gehele podium bezet door de tweedejaars jeugdturnsters van Flik-Flak: Guusje Majoor won met een puntentotaal van 46.880 de titel. Marit Reijnders en Madinah Tuharea maakten de strijd om het zilver en brons spannend: met een verschil van 0,17 werd Marit uiteindelijk tweede (45.740) en Madinah derde (45.570). 

Guusje Willems wist als eerstejaars jeugd een mooie vijfde plaats te behalen met een totaal van 44.360. Mischa Marchena (41.840) werd negende. Sterre Verhagen (39.480) eindigde op de dertiende plaats en Chaira Bellahssin werd zeventiende (35.370).

Ook op de toestellen waren er medailles. Marit Reijnders wist naast haar zilveren meerkampmedaille het goud te winnen op vloer, en brons op brug en balk. Guusje Majoor won naast haar allround titel ook het goud op sprong en zilver op brug. Madinah Tuharea won de gouden medaille op balk. Guusje Willems wist verrassend als eerstejaars jeugd de zilveren medaille op vloer te winnen.

Isa Buiting kon jammer genoeg niet deelnemen vanwege een blessure, maar zij was mee als assistent en deed dit geweldig.


Turnsters en trainers gefeliciteerd!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.