Flikflakturnendames.jouwweb.nl
HAMBURG GYMNASTICS 2012

 

Aanvulling februari 2013: Martin Koll, een Duitse sportfotograaf, heeft laten weten dat op zijn website veel foto's van de Flik-Flak-turnsters staan. Foto's van de kwalificaties vind je hier. Foto's van de "Lucky-Loserronde" vind je hier.


VIDEO'S

De volgende filmpjes zijn door de Hamburg Gymnastics op youtube gezet. Heb je nog een aanvulling? Vul dan het contactformulier in.

Dana de Groot vloer
Dana de Groot balk
   
Denise Bressers brug
Denise Bressers sprong
   
Tisha Volleman balk
     
Evie Schellens vloer
Evie Schellens brug
   
Naomi Pieschel sprong
     
Isa Maassen sprong
Isa Maassen balk
   
TEAM FLIK-FLAK
 

Evie Schellens
Senior
eredivisie

Denise Bressers
Junior eredivisie
2e jaars 

Dana de Groot
Junior eredivisie
1e jaars 

Isa Maassen 
Junior eredivisie
1e jaars

Naomi Pieschel
Junior eredivisie
1e jaars

Tisha Volleman 
Junior eredivisie
1e jaars
           
ISA MAASSEN OP COVER


Bij de Hamburg Gymnastics 2012 wordt op de tweede dag van het toernooi een nieuwsblaadje uitgegeven, met nieuws van de eerste dag. En WAUW! "Onze Isa" staat op de cover!


UPDATES


Update 17 november 13.03:
Het is nét niet gelukt om de finale te behalen. Het team van Flik-Flak werd in de Lucky-Loserronde tweede, net achter Dresden.Update zaterdag 17 november 11.30 uur:
Tonny doet live verslag van de Lucky-Loserronde! Zojuist hebben Denise en Isa gesprongen: Denise 12.50, Isa 12.70.

11.47 uur: Brug: Evie met val 11.050, Denise 11.650

12.05 uur: Balk: Tisha met 1 val 10.550 en Dana 11.100


12.26 uur: Vloer: Evie 11.200 en Dana 12.950. Tonny denkt dat het moeilijk wordt om eerste te worden: hij heeft een aantal hele goede teams gezien. Afwachten dus maar...Update zaterdag 17 november 10.30 uur:
De meiden zijn gister als negende geëindigd, en daarmee als eerste geplaatst voor de Lucky Loserronde. In deze ronde mogen er twee turnsters per toestel turnen, en beide punten tellen. Andere regel is dat elke turnster maximaal drie toestellen mag turnen. Als Flik-Flak in deze ronde eerste weet te worden, dan komen ze alsnog uit in de TOP FIVE finale. Tonny is toeschouwer en speculeert dat Evie en Dana op vloer gaan uitkomen. De Lucky Loserronde wordt geturnd om 11.00 uur, en de TOP FIVE finale vanavond om 18.00 uur. Duimen dus voor de meiden!Update 16 november 22.00 uur:
Na ronde twee is Flik-Flak jammer genoeg uit de top vijf. Morgen wellicht nog een kans op kwalificatie voor de finale door in de hoofdronde (of indien lager dan plaats 9 in de Lucky-loser ronde) eerste te worden. De TOP FIVE finale wordt geturnd door plaats 1 t/m 3 van de kwalificatie, aangevuld met de winnaar van de hoofdronde (geturnd door plaats 4 t/m 8 van de kwalificatie) en de winnaar van de Lucky-loser ronde (geturnd door plaats 9 t/m 18 van de kwalificatie).Update vrijdag 16 november 2012, 19.00 uur: De tussenstand na de eerste groepsronde:
USA-All-Star Team Region 7 100,550
Flik-Flak Den Bosh 96,750
Turn Team Bayern 91,200
Cyprus-Jordan-Gym-Federation 86,200
Team Schleswig-Holstein 86,200
Bergens Turnforening 84,050
Team StTV Singen 82,050

 
Nico stuurde deze foto die gemaakt werd een uurtje voor de wedstrijd:
Update donderdag 15 november 20.30 uur: Nico laat weten dat het team een goede reis naar Hamburg gehad heeft, daarna een supertraining had, en dat ze lekker gegeten hebben.INTERNATIONAAL TOERNOOI

 

Op 16 en 17 november vindt in Hamburg het volgende internationale toernooi plaats, waar Flik-Flak turnen dames vertegenwoordigd is. Evie Schellens, Denise Bressers, Dana de Groot, Isa Maassen, Naomi Pieschel en Tisha Volleman zullen hieraan deelnemen. Nederland stuurt nog twee teams: een team van Turning Spirit Amsterdam (met Vera van Pol, oud-turnster van Flik-Flak), en een algemeen team van de KNGU. Daarnaast is het toernooi zeer goed bezet met teams uit negen verschillende landen van over de hele wereld: Duitsland, de Verenigde Staten, Spanje, Zwitserland, Portugal, Oostenrijk, Noorwegen en Jordanië.

Op vrijdag 16 november vinden de kwalificaties plaats, en op zaterdag 17 november zijn er achtereenvolgens de "Lucky-losersrunde", de "Hauptrunde' en de "TOP-FIVE-finale".

Flik-Flak levert niet alleen turnsters; Chantal Verkooyen is op beide dagen E2 jurylid op vloer.

   Het team wat in Hamburg gaat deelnemen

 

FACEBOOK


Op de Facebookpagina van Hamburg Gymnastics is de foto van ons team inmiddels geplaatst (zie foto).


Op het berichtje wat we meestuurden met deze foto kregen we de volgende leuke reactie:

Hallo und vielen herzlichen Dank für das schöne Foto von FlikFlak Den Bosch! Ich werde es sehr gern auf unserer Seite veröffentlichen! Herzliche Grüße und bis zu den Hamburg Gymnastics? Wir freuen uns sehr, dass die Turnerinnen von Flik Flak den Bosch wieder dabei sind Lachen:-) Bis bald PETRA

 

Verder is op de Facebookpagina het volgende te lezen: "Tickets gehen weg wie warme Semmeln"...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.