Flikflakturnendames.jouwweb.nl

(J)EK TRAJECT 

TISHA VOLLEMAN NAAR (J)EK 

30 april 2014: Tisha Volleman is gekwalificeerd voor het EK 2014 in Sofia! Vandaag is het EK-team voor zowel de senioren als de junioren door de KNGU bekend gemaakt, en Tisha is na drie kwalificatiewedstrijden aangewezen voor een plaats in het team. Ze zal namens Nederland deelnemen aan het JEK. Turnen Dames Flik-Flak 's-Hertogenbosch is heel erg trots op de prestatie van Tisha, en feliciteert Tisha, trainers- en begeleidingsteam en de ouders van Tisha met deze kwalificatie.


Ook felicitaties aan alle turnsters van onze afdeling: bij de prestatie van het individu speelt de bijdrage van de groep een grote rol. Alle meiden werken al jaren keihard toe naar successen als deze, en het is prachtig dat Flik-Flak turnen dames nu -na de afvaardiging van Dana de Groot naar het EYOF 2013- Nederland mag vertegenwoordigen op het (J)EK!


Vanzelfsprekend feliciteren wij alle senioren: Lisa Top, Julia Bombach, Lieke Wevers, Sanne Wevers en Vera van Pol, en de junioren: Wendy de Jong, Dyonnaylis Supriana, Isa Maassen en Hélène Houbraken met hun kwalificatie.


 

Op de foto het moment dat Tisha te horen krijgt dat zij geselecteerd is voor het EK-team. Tonny was precies op het goede moment aanwezig!


Het EK 2014 vindt plaats in Sofia (Bulgarije), van 9 t/m 18 mei. Het begeleidingsteam van de junioren staat onder leiding van de KNGU coach junioren José van der Veen en de coaches Patrick Kiens, Kelly Koets, Wolther Kooistra en Nico Zijp. Het begeleidingsteam bestaat verder uit fysiotherapeute Bianca Mensen en jurylid Petra ten Pas.


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen

TISHA VOLLEMAN VIJFDE BIJ 2e KWAL.MOMENT (J)EK 

12 april 2014: Bij het tweede kwalificatiemoment voor het (J)EK, heeft Tisha Volleman een prachtige wedstrijd geturnd, en is als vijfde geëindigd. Zij turnde een persoonlijk puntenrecord van 50.966. De junioren turnden allemaal een hele sterke wedstrijd: in totaal waren er slechts drie vallen. Tisha startte op balk, met een mooie schaapsprong. Hier en daar had ze wat wiebeltjes, waar ze zich knap doorheen knokte. Op vloer liet Tisha een mooie presentatie zien met stabiele landingen. Op sprong turnde Tisha een Yourchenko hele schroef gehurkt, die zeer ruim was, en aan brug turnde zij haar programma met een mooie Muchina als afsprong.


De kwalificatie voor het (J)EK bestaat uit drie kwalificatiemomenten. Bij de eerste besloten wedstrijd in Beekbergen werd de trajectselectie bekend gemaakt. Deze wedstrijd telt voor 20% mee. De wedstrijd van vandaag in Uithuizen telt 30%, en op 23 april zal Tisha het derde kwalificatiemoment turnen, wat voor 50% mee zal tellen. Nog een spannende tijd dus, waarin de weg naar het (J)EK in Sophia (Bulgarije) nog steeds open ligt. Tisha en trainers gefeliciteerd met dit mooie resultaat, en veel succes op 23 april!


 


Uitslag 2e kwalificatiemoment, Uithuizen, 12 april 2014 

  Sprong   Brug   Balk   Vloer   Totaal pl
Tisha Volleman 12.900  6 12.933  3 12.400  6 12.733  4  50.966

 


Voor de volledige uitslag klik je hier.

 

TISHA VOLLEMAN IN (J)EK TRAJECTSELECTIE


28 maart 2014: Tisha Volleman heeft zich in Beekbergen op 28 maart 2014, weten te plaatsen voor de (J)EK trajectselectie van de KNGU. Het EK vindt dit jaar plaats in Sofia, Bulgarije, van 12 t/m 18 mei. De selectieprocedure van de KNGU bestaat uit drie momenten: Een besloten wedstrijd in Beekbergen op 28 maart, een open wedstrijd in Uithuizen op 12 april, en een interland. De eerste stap heeft Tisha nu gemaakt. In Beekbergen werd alleen gekeken werd naar de D-scores (de moeilijkheidsgraad van de oefeningen). De jeugd EK trajectselectie bestaat uit de volgende turnsters:

 

  • Mara Titarsolej (GTV de Hazenkamp)
  • Wendy de Jong (TSH Heerenveen)
  • Dyonnaylis Supriana (PAX Haarlemmermeer)
  • Hélène Houbraken (Bosan Ton Almelo)
  • Kirsten Polderman (PAX Haarlemmermeer)
  • Isa Maassen (Turning Spirit Amsterdam)
  • Pien Jansen (Bato Haarlem)
  • Tisha Volleman (Flik-Flak Den-Bosch)
  • Noa Klaver (PAX Haarlemmermeer)

Tisha, ouders en trainers: GEFELICITEERD!!


Ook Eline Vos en Evie Schellens turnden in Beekbergen, maar slaagden er jammer genoeg niet in zich te plaatsen. Dana de Groot moest deze kwalificatie noodgedwongen aan zich voorbij laten gaan vanwege een blessure, en richt zich nu volledig op het NK in juni.


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.