Flikflakturnendames.jouwweb.nl

TALENTENDAG 24 JUNI 2017


Afdeling turnen dames van Flik-Flak Den Bosch is op zaterdag 24 juni 2017 opnieuw het decor voor een talentendag

Coördinator Nico Zijp van de afdeling Turnen Dames legt uit waarom deze zoektocht naar nieuwe talenten zo belangrijk is; “Je kunt Flik-Flak zien als een uniek turnpodium in Nederland. Alle voorzieningen zijn aanwezig om de stap richting de Top te maken. Echter, willen we op het hoogste niveau acteren en onze ambities richting het hoogste internationale niveau waarmaken, dan zijn daar talenten voor nodig. Een brede oriëntatie is daarbij van belang. Talent is immers dun gezaaid. Overigens kijken we bij deze Talentendag niet alleen naar de kwaliteiten waar een kind reeds over beschikt. Belangrijker zijn de perspectieven. Het is wel wenselijk om enige turnervaring te hebben."  


De TALENTENDAG zelf
Heb jij zin om in een van de grootste turnhallen van de wereld te turnen? Denk jij zoveel talent te bezitten dat je ons dat wil laten weten? Dan krijg je nu de kans dit aan ons te laten zien!! Wij zijn voor de opleiding en topsportgroep bij het Turnen Dames van Flik-Flak op zoek naar jonge talenten in de leeftijd vanaf 6 jaar.


Op zaterdag 24 juni 2017 hebben wij voor meisjes van 6 jaar en ouder met turnervaring een proefles van 11.00u tot 12.30 uur
 

Waar moet je zijn:
bij FLIK-FLAK Sport Den Bosch 
2de etage afdeling Turnen Dames (bij de meldtafel)

Marathonloop 7
5235 AA 's-Hertogenbosch

Je bent 24 juni welkom zonder of met bericht!

 

 

  

Je bent zowel zonder als met bericht welkom op 24 juni. Als je je wil aanmelden, kan dat via emailGraag zien we je op onze TALENTENDAG!!
Sportieve groet,
Afdeling Turnen Dames Flik-Flak Den Bosch

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.