Flikflakturnendames.jouwweb.nl

INVITATIETRAININGEN


Invitatietrainingen damesturnen bij het Topturnen Zuid in Den-Bosch

Doelen:

- Accommoderen.

- Kennis met elkaar delen.

- Goede sfeer tussen verenigingen, trainers en turnsters met elkaar creëren.

Invitatie trainingen: Het RTC (Regionaal Talenten Centrum) Topturnen Zuid in Den-Bosch stelt haar trainingen en trainingsaccommodatie op zaterdagmiddagen van 14.00 tot 17.00 uur open voor andere verenigingen met een damesselectie.

Topturnen Zuid in Den Bosch traint in een fantastische turnhal. Een turnhal met alle faciliteiten om op het allerhoogste niveau te kunnen trainen. Nederlandse (oud) turntoppers zoals Tisha Volleman, Nienke Langenhuizen, Shadee van Oirschot, Dana de Groot, Vera van Pol en Isa Maassen genieten of hebben hun turnopleiding genoten in deze super methodisch ingerichte turnhal! Diverse valkuilen, trampolines, elastieken en vanggordels zorgen ervoor dat de meest complexe turnbewegingen kunnen worden aangeleerd.

Daarnaast kan er op deze zaterdagmiddagtraining van 14.00-17.00 samen worden getraind met de aanstormende talenten van Topturnen Zuid. Hierdoor ontstaat een mooie uitwisseling van kennis door het zien van de trainingen zoals het Topturnen Zuid dit aanbiedt voor haar talenten.

Topturnen Zuid vraagt voor drie uur trainen een kleine vergoeding van € 5,= per persoon met een maximale groepsgrootte van twaalf personen. Trainer(s) hoeven niet te betalen maar dienen wel aanwezig te zijn om de eigen turnsters te begeleiden. De trainers van Topturnen Zuid zijn tijdens de training aanspreekbaar voor extra informatie of adviezen om de training voor deze dag tot een succes te maken en een bijzondere ervaring te laten zijn.

Voor meer informatie of reserveren kunt u zich melden bij Christa Baijens: christa@flik-flak.nl 06-51846298
Invitatie trainingen zijn in overleg mogelijk op bijna alle zaterdagen

Locatie: De Plek. Marathonloop 7 5235 AA Den Bosch telefoon: 073-6111270

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.