Flikflakturnendames.jouwweb.nl
WEB-LOG

 

GEEN NK CLUBTEAMS EREDIVISIE

20 november 2014


We vinden het heel jammer om te moeten melden, maar het team van Flik-Flak zal zondag niet deelnemen aan het NK voor teams in Amsterdam. Door blessures van Dana en Margo van der Steen (gastturnster van K&V Opmeer) is het team niet meer compleet en hebben we helaas onze deelname moeten intrekken. Veel succes voor alle overige deelnemers gewenst.

 

 

SEIZOENSOPENING

27 september 2014


Op zaterdag 27 september was de officiële seizoensopening, wat door de afdeling gevierd werd met een gezellige middag survivallen. In de ochtend werd getraind, waarna er een gezamenlijke lunch was. Daarna vertrokken alle turnsters van de opleidings- en topgroep, eenentwintig in totaal, met zes begeleiders naar Valkenswaard. Op het programma stond tokkelen, speleo (ondergronds gangenstelsel), stormbaan en touwbruggen. Na het pannenkoekenhuis was er nog voldoende ruimte voor voetbal, volleybal en natuurlijk de trampoline. Het was prachtig weer, en het werd een actieve gezellige dag. Madinah vierde op deze dag ook nog haar verjaardag. Voor alle foto's kijk je op onze facebookpagina.

 

NAOMI PIESCHEL EN CHELSEA VERHAGE GESTOPT BIJ FLIK-FLAK

26 augustus 2014


Chelsea Verhage en Naomi Pieschel zijn niet langer als turnster verbonden aan Flik-Flak. Beide turnsters hebben eind juni het advies gekregen om goed na te denken over hun turntoekomst bij Flik-Flak. Dit omdat de technische staf van Flik-Flak op lange termijn denkt, dat zij de ambitie van de club: een volwaardige eredivisieturnster worden, niet kunnen waarmaken.


Naomi heeft aangegeven om verder te willen turnen bij Bato Haarlem en Chelsea heeft een proefperiode bij Turnz Amsterdam gehad.


Voor Frederique Klijn was turnen vanwege de vele blessures waar mee ze te kampen heeft gehad niet meer zo leuk na afgelopen seizoen. Zij maakt een overstap naar de Acro afdeling van Flik-Flak en gaat daar met frisse moed en hopelijk minder tegenslagen aan de slag.


Wij wensen alle drie de turnsters heel veel succes met hun nieuwe uitdagingen.

 

 

AFSCHEID EVIE SCHELLENS

4 juli 2014


Na een jarenlange prettige manier van samenwerken, hebben Evie en haar ouders besloten in zeer goed overleg met Flik-Flak om op zoek te gaan naar een nieuwe omgeving. Een omgeving waarin Evie hoopt nieuwe prikkels te krijgen om de laatste stap naar de top te kunnen zetten in haar tot nu mooie turncarrière. Iedereen binnen Flik-Flak wenst Evie veel succes en hoopt dat we nog veel van haar zullen gaan horen in de toekomst. Evie het ga je goed!

 

DRIE NEDERLANDSE TITELS VOOR FLIK-FLAK TURNEN DAMES

23 juni 2014


Tijdens het NK in Ahoy in Rotterdam, hebben de turnsters van Flik-Flak turnen dames prachtige prestaties neergezet. Maar liefst drie Nederlandse titels werden behaald in de categorie junior eredivisie. Tisha Volleman, die onlangs deelnam aan het JEK in Sofia, werd Nederlands kampioen in de meerkamp en op vloer. Dana de Groot kwam sterk terug van een blessure en werd Nederlands Kampioen op brug. Tisha veroverde op dit toestel het zilver. Bij de jeugd erediviie werd Nikki Broeksma derde op sprong. Ook de andere turnsters turnden een mooie wedstrijd. Voor verslagen en uitslagen klik je hier.

 

GEEN NK VOOR DENISE BRESSERS

19 juni 2014


Flik-Flak Den Bosch en Denise Bressers hebben per direct besloten uit elkaar te gaan. Denise heeft o.a. vanwege beperkte trainingsmogelijkheden (zij zit niet op een LOOT-school)  en veel blessureleed het afgelopen jaar te weinig progressie kunnen maken in haar programma.  


Na een laatste testmoment deze week heeft de trainersstaf besloten dat Denise onvoldoende niveau heeft op dit moment om representatief voor de dag te kunnen komen tijdens het NK 2014 in Rotterdam.  


Dit besluit heeft Denise bewogen om met directe ingang te stoppen met turnen bij Flik-Flak.   


De afdeling turnen dames van Flik-Flak respecteert het genomen besluit van Denise en haar familie.  Wij wensen Denise heel veel succes en hopen dat ze eventueel een plek vindt waar ze verder kan gaan met turnen.  
Afdeling turnen dames Flik-Flak

 

150.000 PAGINAVERTONINGEN

14 december 2013In ongeveer 15 maanden hebben we op deze weblog meer dan 150.000 paginavertoningen gehad. Dat is gemiddeld 10.000 per maand. Wat ontzettend leuk dat zoveel mensen onze verrichtingen volgen!

NATIONALE INSTROOMTEST

13 december 2013


In januari van dit jaar werd Dana de Groot (junior) de eerste turnster van Flik-Flak die geselecteerd werd voor Jong Oranje. 6 December jl. vond de Nationale instroomtest plaats, waarbij turnsters zich kunnen kwalificeren voor de oranjeselecties van de KNGU. Eline Vos (junior) kreeg deze week te horen dat zij ook geselecteerd is voor Jong Oranje. Tisha Volleman (junior) was ten tijde van de instroomtest geblesseerd, waardoor zij maar een deel mee kon doen. Zij mag op een later tijdstip terugkomen als zij weer fit is. Bij de senioren namen Evie Schellens en Denise Bressers deel aan de instroomtest. Jammer genoeg zijn zij niet geselecteerd, maar het was voor beiden een zeer leerzame ervaring.

TEAM USA BIJ FLIK-FLAK

Als voorbereiding op de wereldkampioenschappen turnen in Antwerpen, trainen de teams van de USA (dames + heren) en Japan (heren) in de Flik-Flak-hal. Voor de turnen dames afdeling een unieke belevenis: de turnsters trainen tegelijkertijd in de zaal met de dames van de Verenigde Staten: Simone Biles, McKayla Maroney, Kyla Ross en Brenna Dowell. Het wereldberoemde trainerspaar van team USA, Márta en Béla Karolyi, leverde meerdere Olympische kampioenen af. 


De wereldkampioenschappen zijn van 30 september t/m 6 oktober in Antwerpen, België. De teams trainen van 21 t/m 25 september bij Flik-Flak.

GASTCHOREOGRAFE LARISSA GREK

Turnen Dames Flik-Flak 's-Hertogenbosch ontving in het weekend van 31 aug. - 1 sep. 2013 gastchoreograaf Larissa Grek. Larissa is afkomstig uit Wit-Rusland, en heeft zelf o.a. bij het Nationaal Ballet van Rusland gedanst. Omdat ze in het verleden in Nederland heeft gewoond, spreekt ze goed Nederlands. Larissa heeft oefeningen gemaakt voor Lotte, Eline en Flore. De meiden hebben hard gewerkt.

HTML Generator Sample Page

.

 

SEIZOEN 2013-1014 OPENT MET KAMPEERWEEKEND

24 augustus 2013


De trainingen waren al eerder weer gestart, maar turnen dames opent het nieuwe seizoen met een kampeerweekend op camping "de Tolbrug" in Bergharen. Naast trainen is er ruimte voor gezamenlijke activiteiten en spelletjes. De selectie is op een enkele turnster na, voltallig en ook alle trainers zijn mee. Het weer werkt niet altijd mee, maar Bregje laat via Facebook weten dat ze niet bang zijn voor een paar druppels water. 


Voor alle foto's kijk je op onze Facebookpagina.

HTML Generator Sample Page

.

 

GOUD, ZILVER EN BRONS BIJ NK 2013

16 juni 2013


Bij het NK eredivisie op 15 en 16 juni in Ahoy, Rotterdam, hebben de Flik-Flak turnsters fantastische resultaten neergezet. Dana de Groot werd Nederlands Kampioen vloer bij de junioren, nadat zij in de meerkampfinale al het zilver had veroverd. Denise Bressers pakte in dezelfde categorie bij de toestelfinale sprong het brons. In de meerkampfinale waren er vijf top tien noteringen: Eline Vos (jeugd) werd 6e, en bij de junioren was er naast het zilver voor Dana de Groot, een 7e plaats voor Denise Bressers, een 8e plaats voor Tisha Volleman en een 10e plaats voor Lotte Braat. Naomi Pieschel eindigde op een 14e plaats. Flore Schraven (jeugd) en Evie Schellens (snior) turnden beide twee toestellen en kunnen terugkijken op een mooie NK-ervaring. Voor meer informatie en uitslagen klik je hier.

HTML Generator Sample Page

.

2X GOUD EN BRONS BIJ CLUBTEAMS

9 juni 2013


Bij de regionale clubteamkampioenschappen 2013, hebben de dames van Flik-Flak goede zaken gedaan: In het deelemersveld van twaalf teams bij niveau 2, wisten zij zowel het goud als het brons te veroveren. Team 1 (bestaande uit Denise Bressers, Dana de Groot, Evie Schellens en Tisha Volleman) won met overmacht het goud. Zij bleven de nummer 2, het team van Avanti-Turnivo, voor met bijna 4 punten. Team 2 (Lotte Braat, Lindsy Bressers, Nikki Broeksma, Naomi Pieschel, Chelsea Verhage) wisten het brons te winnen.


Ook het team in de categorie 5, 6, 7 veroverde het goud. Jara Vennix, Tanishaley Neto, Eve de Ruiter, Insaf El Amraoui en Wendy Gebraad bleven de nummer 2 bijna vier punten voor. Voor uitslagen klik je hier.

naar boven

HTML Generator Sample Page

.

100.000 PAGINAVERTONINGEN

8 juni 2013


Tien maanden na de start van onze weblog is de 100.000e paginavertoning een feit! Het was even turen en staren maar op zaterdag 8 juni om 09.32 uur waren we getuige van de 100.00e paginavertoning. Gemiddeld komen er zo ongeveer 3000 bezoekers per maand, die gezamenlijk voor pakweg 10.000 paginavertoningen per maand zorgen. Alle bezoekers bedankt voor jullie leuke reacties, wij vinden het een plezier om jullie op de hoogte te houden van alle bezigheden, wedstrijden, trainingsstages en alles wat daaromheen gebeurt binnen onze afdeling. Op naar de volgende 100.000!

naar boven

HTML Generator Sample Page

.

2X ZILVER EN 2X BRONS IN DRUK WEEKEND

2 juni 2013


Het weekend van 1/2 juni stond bol van wedstrijden waaraan Flik-Flak turnsters deelnamen. Ik Hoogwoud werd het NK eerste divisie geturnd. Zeven turnsters kwamen namens Flik-Flak uit in de meerkampfinale en toestelfinales. In de meerkamp wisten Jara Vennix (pupil I) en Tanishaley Neto (pupil II) een top tien notering te behalen. Bij toestefinales was er drie keer succes: Tanishaley won bij zowel de brug- als vloerfinale de ziveren medaille. En Nikki Broeksma wist in de categorie jeugd het brons te winnen. Voor een verslag en uitslagen van het NK klik je hier.


Eline Vos turnde dit weekend haar derde kwalificatie in de eredivisie jeugd. Na een negende plaats in de tweede kwalificatie en een achtste plaats in de tweede kwalificaite, wist zij nu het brons te winnen. Een prachtig resultaat wat vertrouwen geeft voor het NK in Ahoy op 15/16 juni. Voor de uitslagen en verslag klik je hier.


En ten slotte was er een interland in Malmö, Zweden, waaraan Dana de Groot deelnam. Deze interland maakte deel uit van het selectietraject voor de EYOF (European Youth Olympic Festival), waaraan namens Nederland drie turnsters deel kunnen nemen. Dana doorstond de eerste kwalificatie, en werd in Zweden bij de interland zevende. Voor uitslagen en informatie over het traject naar de EYOF kik je hier.

naar boven

HTML Generator Sample Page

.

DANA DE GROOT IN VERVOLGTRAJECT EYOF

24 mei 2013


Op 24 mei wist Dana de Groot zich te kwalificeren voor het vervolgtraject EYOF. Het European Youth Olympic Festival wordt dit jaar georganiseerd in Utrecht, en bij het turnen mogen drie turnsters met geboortejaar 1998/1999 deelnemen namens Nederland. Het selectietraject bestaat uit drie selectiemomenten. Bij het eerste moment werd de groep van vijftien teruggebracht naar acht turnsters, waaronder Dana. Zij gaan op 27 mei op trainingsstage in Heerenveen, en turnen op 1 juni in Malmö (Zweden) een interland. Deze wedstrijd geldt als tweede kwalificatie. Voor meer informatie klik je hier.

naar boven

HTML Generator Sample Page

.

2X GOUD DANA DE GROOT BIJ GYMNOVA CUP

19 mei 2013


Bij de International Gymnova Cup 2013 in Keerbergen, België heeft Flik-Flak goed gepresteerd. Met het goud voor Dana de Groot in de allroundfinale en in de toestelfinale vloer, en zilver allround voor Tisha Volleman, was dit een prachtige wedstrijd. Mede omdat dit een goede voorbereiding op het NK in Ahoy van 15/16 juni as. was, en alle turnsters uit het team van zes, nieuwe elementen in hun programma opnamen. Voor een uitgebreid verslag en de uitslagen klik je hier.naar boven

HTML Generator Sample Page

.

TRAININGSSTAGE DEVA

29 april 2013


Van 29 april t/m 6 mei zijn de juinoren en senioren eredivisieturnsters op een bijzondere trainingsstage, samen met Margo van der Steen (turnster bij K&V Opmeer) en haar trainster Monique Zwarthoed. Zij zijn naar het voormalige mekka van de turnsport: het Roemeense Deva. Dankzij de contacten die Monique heeft met Roemenië, is deze bijzondere reis mogelijk. Frank Schraven doet uitgebreid verslag van deze ervaring, daarvoor klik je hier.

naar boven

HTML Generator Sample Page

.

AFSCHEID TURNSTERS

12 april 2013


De afgelopen weken hebben we om diverse redenen afscheid genomen van een aantal turnsters. Maartje Slop ( jeugd 4) heeft van ons vernomen dat zij na dit seizoen afscheid zou moeten nemen van Flik-Flak. Om de verre reisafstand naar 's-Hertogenbosch niet meer vier keer per week af te hoeven leggen, heeft Maartje besloten per direct al over te stappen naar Turning Spirit Amsterdam. Een beslissing waarvoor wij begrip en respect kunnen opbrengen, zeker gezien de vele reisuren vanuit Huizen. Madelief Teeken (pupil 2 1e divisie) uit Hilversum heeft aangegeven de afgelopen maanden niet met een prettig gevoel te hebben kunnen trainen in 's-Hertogenbosch en zij heeft daarom de keuze gemaakt om over te stappen naar Turning Spirit. Wij hopen dat Madelief weer snel met een prettig gevoel kan gaan trainen en wensen haar veel plezier en succes in haar nieuwe omgeving. Audrey Smeets (jeugd Ere) heeft na veel blessureleed en operaties aan beide ellebogen moeten besluiten dat topturnen voor haar niet langer was weggelegd. Inmiddels heeft Audrey zeer succesvol haar eerste wedstrijden gevoetbald en daarmee zelfs al de krant gehaald! Isa Maassen (junior Ere) heeft deze week de beslissing genomen een nieuwe start te willen maken bij Turning Spirit en zal per direct overstappen.


Wij wensen alle dames heel veel succes bij hun nieuwe clubs en/of andere sport en bedanken de turnsters en ouders voor de vele mooie jaren bij Flik-Flak.

naar boven

HTML Generator Sample Page

.

TEAM ONDERBOUW EERSTE DIVISIE KAMPIOEN

23 maart 2013


Het onderbouwteam eerste divisie van Flik-Flak is kampioen van de competitie geworden. Het team (bestaande uit op de foto van links naar rechts: Jara Vennix, Wendy Gebraad, Tanishaley Neto, Insaf El Amraoui, Madelief Teeken, Eve de Ruiter) heeft alle wedstrijden gewonnen en is ongeslagen kampioen. GEFELICITEERD meiden!! Lees verder >>>


naar boven

HTML Generator Sample Page

.

CHANTAL VERKOOYEN BEHAALT INTERNATIONAAL BREVET

5 maart 2013


Wij feliciteren Chantal Verkooyen met het behalen van de internationale jurycursus.

HTML Generator Sample Page

.

MARIT REIJNDERS BRONS BIJ DISTRICTSFINALE

23 februari 2013


Marit Reijnders is bij de districtsfinale Instap N2, derde geworden. Kaithlyn Verhage werd zesde. Opnieuw voor beide turnsters een top tien notering in hun eerste wedstrijdseizoen. Klik hier voor uitslagen en foto's.

HTML Generator Sample Page

.

WINST IN COMPETITIE

2 februsri 2013


In de eerste divisie heeft het jeugdteam van Flik-Flak, bestaande uit Maartje Slop, Nikki Broeksma, Chelsea Verhage en Lindsy Bressers, de competitiewedstrijd tegen OJC Rosmalen gewonnen. Kijk voor uitslagen en foto's hier.

HTML Generator Sample Page

.

VIJF REGIOKAMPIOENEN

26 januari 2013


Bij de Regiokampioenschappen eerste en eredivisie zijn vijf Flik-Flak turnsters erin geslaagd regiokampioen te worden. Jara Vennix werd kampioen in de categorie pupil I eerste divisie. Bij de pupillen II eerste divisie behaalde Eve de Ruiter het goud. Omdat Flik-Flak de enige club in de regio is, die eredivisie turnt, was vooraf bekend dat in deze divisie de medailles verdeeld zouden worden onder de Flik-Flak meiden. Nij de jeugd won Eline Vos, bij de junioren werd Denise Bressers eerste en Evie Schellens was in haar categorie (senioren)  de enige turnster en werd dus regiokampioen. Voor verslag, uitslagen en foto's klik je hier.

naar boven

HTML Generator Sample Page

.

50.000 PAGINAVERTONINGEN!

20 januari 2013


We zijn over de 50.000 paginavertoningen heen! Vanaf begin augustus is deze webog online, en niemand had kunnen bevroeden dat er zoveel bezoekers en paginavertoningen zouden zijn. In vijfeneenhalve maand meer dan 50.000. Dat betekent globaal 10.000 paginavertoningen per maand. Meer specifiek:

  • Gemiddeld 304 paginavertoningen per dag
  • Gemiddeld 13 paginavertoningen per uur
  • Op 21 december werd het hoogste gelijktijdige bezoekersaantal gespot: zeventien

naar boven

HTML Generator Sample Page

.

MARIT REIJNDERS WINT BRONS

19 januari 2013


Bij de Regiokampioenschappen Instap niveau N2 in Eindhoven, heeft Marit Reijnders het brons gewonnen. Haar vierde plek bij de Tilburgse kampioenschappen vorige maand beloofde al veel goeds. Nu wist zij zich op het podium te turnen. Kaithlyn Verhage wist ook de top vijf te behalen: zij werd vijfde. Mooie prestatie van de meisjes en het trainersteam: het deelnemersveld bestond uit 32 turnsters. Beiden plaatsen zich hiermee voor de Brabantse Kampioenschappen en de landelijke wedstrijden. Daarnaast kwalificeren zowel Marit als Kaithlyn zich voor alle toestelfinales! Lees verder >>>

 


naar boven

HTML Generator Sample Page

.

DANA DE GROOT IN JONG ORANJE

17 januari 2013


Dana de Groot (junior eredivisie) is geselecteerd voor de Jong Oranje Selectie turnen dames van de KNGU. Dana laat weten dat ze dit wel gehoopt had, maar nooit gedacht had dat het werkelijkheid zou worden. Voor meer informatie klik je hier.

 

 


 

naar boven

HTML Generator Sample Page

.

COMPETITIEWEDSTRIJD GEWONNEN

5 januari 2013


Op zaterdag 5 januari heeft het onderbouw-team van Flik-Flak een competitiewedstrijd tegen HT'35 gewonnen. Flik-Flak versloeg HT op het laatste toestel, en won uiteindelijk met 158.05 tegen 155.25 van HT'35. Voor foto's, verslag en uitslagen klik je hier.

HTML Generator Sample Page

.

TRAININGSSTAGE NIEUW-VENNEP

29 december 2012


Een groep van dertien pupil- en jeugdturnsters is op trainingsstage in Nieuw-Vennep. Er wordt getraind in de nieuwe turnhal van TOP DMG, en de turnsters verblijven met hun begeleiders in de Stay Okay in Noordwijk. Bregje heeft inmiddels wat foto's gestuurd, en laten weten dat het goed gaat. De hal is prachtig, en heeft maar liefst twaalf grote trampolines, omdat in deze hal ook de trampolinegroepen en Free-runners trainen. Ook in de trainingen gaat het goed: Tanishaley heeft bijvoorbeeld voor het eerst alleen dubbel salto van brug de kuil in gedaan.


Voor alle foto's kijk je op onze Facebookpagina.

naar boven

HTML Generator Sample Page

.

FOTOSHOOT IN NIEUWE PAKJES

22 december 2012


Op 22 december was de Maaspoort even het toneel van een heuse fotoshoot. Sandra Janssen fotografeerde alle turnsters van onze afdeling in hun nieuwe pakje. In de poll van 26 november, hoopte 46% van de stemmers dat het nieuwe wedstrijdpakje roze zou zijn, en zij hadden geluk! Graag willen we Sandra alvast hartelijk danken voor het maken van de foto's, en succes toewensen met de nabewerking. Wat niet te zien is op de sfeerfoto's, is dat Sandra met een speciale belichtingstechniek gewerkt heeft, waardoor de uiteindelijke foto's -die zonder achtergrond gemaakt zijn- een prachtige zwarte omgeving hebben, en dat alleen de turnster erop te zien zal zijn. Wordt vervolgd!

 

naar boven

HTML Generator Sample Page

.

GOUDEN EN ZILVEREN KERSTBAL VOOR FLIK-FLAK

22 december 2012


Tijdens de onderlinge wedsrtrijd voor de categorie instap niveau N1 en N2 hebben Marit Reijnders en Kaithlyn Verhage allebei het podium behaald. In kerstsfeer werd de wedstrijd geturnd, waaraan 24 turnsters deelnemen van Flik-Flak, ETV Olympia, Tabitta, Taxandria, Avanti-Turnivo en V&K. In de categorie N2 kreeg Marit de gouden kerstbal omgehangen en Kaithlyn werd tweede en kreeg de zilveren kerstbal. Ook de beste turnsters per toestel kregen een kerstbal. Kaithlyn behaalde deze op vloer. Marit werd op sprong, brug én balk eerste, maar de trainsters hadden afgesproken dat bij de toestelmedailles er maar één per turnster werd vergeven. Marit kreeg deze voor balk. Voor uitslagen en foto's klik je hier.

 

naar boven

HTML Generator Sample Page

.

TRAININGSSTAGE ULM

21 december 2012


De turnsters van de topgroep zijn een week op trainingsstage geweest in het Duitse Ulm. Dana, Denise en Isa namen daar ook deel aan een internationaal mixtoernooi. Isa en Tisha schreven over zowel de stage als de wedstrijd een verslag. Daarvoor klik je hier.

HTML Generator Sample Page

.

MOOI WEEKEND

8/9 december 2012


Wat was het een druk en prachtig weekend voor Flik-Flak. Zowel zaterdag als zondag was er deelname van Flik-Flak turnsters bij de Tilburgse kampioenschappen én bij het NK Clubteams.


Bij de Tilburgse kampioenschappen waren er drie podiumplaatsen. Tanishaley Neto behaalde het goud bij de pupillen II eerste divisie. Ook Jara Vennix werd eerste, in de categorie pupillen I eerste divisie. Insaf El Amraoui won in dezelfde categorie het brons. Voor meer verslagen en foto's klik je hier.


Bij het NK Clubteams in Alphen aan den Rijn is in de categorie NTS4 Flik-Flak derde geworden. Flore Schraven (jeugd), Maartje Slop, Nikki Broeksma en Chelsea Verhage (pupil II), pakten het brons met een puntentotaal van 140.418. Op zondag greep het eredivisieteam nét naast het podium. Zij werden achter BATO PAX, De Hazenkamp en Turning Spirit vierde. Lees hier verder.

naar boven

HTML Generator Sample Page

.

AUDREY GEOPEREERD

2 december 2012


Zoals jullie weten, is Audrey afgelopen week geopereerd aan haar elleboog. Zij heeft het volgende laten weten:


Hallo allemaal, Zoals jullie weten ben ik in juni geopereerd aan mijn rechter elleboog. Ik had toen ook al last van mijn linker elleboog en de arts zei dat het met rusten goed kwam. Dit was niet het geval en ik heb een nieuwe MRI laten maken van mijn linker elleboog. De sportarts adviseerde mij direct te stoppen met turnen en misschien te denken aan een andere sport. Dit maakte mij enorm verdrietig en vond dat helemaal niet leuk. Na 6 weken kon ik pas terecht bij Dr. Eygendaal om te kijken of het toch geopereerd kon worden. Hier moest ik een CT-scan laten maken en Dr. Eygendaal  vertelde me dat het goed te opereren was en dat ik in de toekomst waarschijnlijk geen last meer krijg van mijn elleboog. Afgelopen donderdag 29 nov moest ik om 7.15 uur in het ziekenhuis zijn. Ik kwam in de junglekamer waar ik heb moeten wachten op de operatie. Om 8.35 uur ging ik naar de operatiekamer en daar heb ik een narcose gekregen. De operatie duurde 55 min. Ze hebben toen een klein stukje loszittend bot verwijderd en alles goed schoon gemaakt. Toen ik terug op de kamer kwam zat mama al op mij te wachten. Ik heb daar nog even geslapen en toen ik wakker werd had ik heel erg honger, ik had ‘s morgens niks mogen eten voor de operatie. Na het bezoek van de fysiotherapeut mocht ik naar huis. Ik moet elke dag oefeningen doen om weer mijn arm te bewegen en volgende week moet ik naar Ciska om daar behandeld te worden. Langzaam mag ik dan weer beginnen met trainen en na 3 maanden mag ik weer voluit turnen. Ik mis de rest van de meiden heel erg en ik wil weer snel beginnen met turnen.
Groetjes Audrey XXX

naar boven

Reacties

Nikki
8 jaar geleden

heey lieve Audrey,

heeel veel beterschap met je elleboog. we missen je hier bij flikflak heel erg.
ik hoop dat je er snel weer bent!!!
-xxx- Nikki<3

Sara Doomernik
8 jaar geleden

Hee lieve Audrey,

Beterschap en maar hopen dat je snel weer lekker kan turnen

Xxx Sara

DENISE EN LINDSY
8 jaar geleden

Hey Audrey,
Gelukkig is jouw operatie goed gegaan, we missen je op turnen en hopelijk ben je er snel weer.
Veel beterschap met je elleboog.

Dikke kus van Denise en Lindsy xxxx

Eve
8 jaar geleden

He Audrey,
ik ben blij om te horen dat alles goed gegaan is ik hoop dat je weer snel komt turnen want we missen je!
Groetjes Eve

Pieter
8 jaar geleden

Hoi Audrey,
Blij te horen dat de operatie goed verlopen is. En een spoedige herstel zodat je het turnen weer op kan pakken.
Pieter

Els
8 jaar geleden

Hey Audrey, heel veel beterschap, en ik hoop dat je snel weer kunt turnen! Els

Reactie plaatsen

HTML Generator Sample Page

.

TEAM JEUGD-PUPILLEN PLAATST ZICH VOOR NK

25 november 2012


Op zondag 25 november 2012 vonden in Maarheeze de kwalificaties plaats voor het NK clubteams. Bij het niveau NTS 4 nam Flik-Flak deel met een jong team: drie pupillen II en twee jeugdturnsters (op de foto van links naar rechts): Chelsea Verhage, Maartje Slop, Nikki Broeksma, Flore Schraven en Amber Gruntjes, wisten in een sterk deelnemersveld een derde plaats te bemachtigen. Hiermee plaatsten zij zich overtuigend voor het NK clubteams op 8 december as. in Alphen aan den Rijn. Voor meer informatie, wedstrijdverslag en uitslagen klik je hier.

naar boven

HTML Generator Sample Page

.

100E LIKE OP FACEBOOK

16 november 2012


De honderdste "vind ik leuk" op Facebook is een feit! Net geen maand nadat we de pagina startten, hebben al honderd mensen hem geliked. Op naar de tweehonderd!

naar boven

HTML Generator Sample Page

.

 

HAMBURG GYMNASTICS 2012

11 november 2012Als Evie, Denise en Dana nog maar net terug zijn uit Combs-la-Ville, Frankrijk, met hun begeleiders Nico Zijp en Frank Schraven, wacht alweer het volgende internationale toernooi. Op 16 en 17 november turnt een team van zes Flik-Flak turnsters op de Hamburg Gymnastics 2012. Evie Schellens, Denise Bressers, Dana de Groot, Isa Maassen, Naomi Pieschel en Tisha Volleman zullen namens Flik-Flak uitkomen op dit toernooi.

Voor meer informatie klik hier
kijk op de website van de Hamburg Gymnastics 2012,
of ga naar de Facebookpagina van Hamburg Gymnastics 2012

naar boven

HTML Generator Sample Page

.

16EME TOURNOI INTERNATIONAL GYMNASTIQUE - COMBS-LA-VILLE

9 november 2012


Op 9 en 10 november namen Evie Schellens, Denise Bressers en Dana de Groot deel aan een internationaal toernooi in Frankrijk. Voor verslagen, live-updates en foto's klik je hier.

HTML Generator Sample Page

.

STATISTIEKENTELLER

10 november 2012


Vanaf vandaag (10 november 2012) staat er een teller op de site: links onder het menu kun je zien hoeveel paginavertoningen er geweest zijn. Dit was eerder voor de webmaster al inzichtelijk, maar nu ook voor jullie. Daarnaast kun je voortaan ook zien hoeveel mensen tegelijk de site bezoeken, op het moment dat jij ook aan het kijken bent. Het is leuk om te zien dat de site veel bezocht wordt. Op 9 november waren er maar liefst 692 paginavertoningen!


naar boven

HTML Generator Sample Page

.

 

TRAINING ORANJE (JONG TALENT) SELECTIE

4 november 2012Dana met Amanda Reddin 


Zondag 4 november vond in Almelo een training plaats van de Oranje-, de Jong-Oranje-, en de Oranje-Jong-talentselectie. Voor Dana de Groot die na haar vijfde plek allround en brons op sprong en vloer op het NK 2012 wederom een plek kreeg in de Oranje-Jong-talentselectie een bijzondere dag. Amanda Reddin was aanwezig bij deze training, de coach van de Britse Beth Tweddle (meervoudig medaillewinnares op EK, WK en OS!), en sinds kort de hoofdcoach van het Britse damesteam.


In alle vroegte reisden Dana en trainers Bregje Broere en Nico Zijp af richting Almelo. Tijdens de ochtendtraining was het zwoegen voor Dana, want deze stond in het teken van krachttraining. In circuitvorm werden diverse krachtvormen aangeboden voor armen, benen en romp. De middagpauze werd gebruikt om een documentaire te kijken over het Britse team in de aanloop naar de Olympische Spelen van 2008. Vervolgens was er zowel voor de trainers als turnsters de gelegenheid voor het stellen van vragen.


Tijdens de middagtraining werd Dana ingedeeld bij de senioren van Oranje! Op vloer liet Dana zien dat zij, als een van de weinigen, de drievoudige schroef perfect beheerst. Voor de landing van haar dubbeltwist kreeg ze nog een nuttige aanwijzing van Amanda. Ook op brug kreeg Dana de nodige tips, waar we in Den Bosch verder mee aan de slag kunnen. Al met al een zeer inspirerende en leerzame dag onder leiding van de enorm energieke Amanda Reddin.  

De selectie met in het midden Amanda Reddin.
Rechts naast haar Dana

Een bedankje voor Amanda Reddin, namens de
turnsters en Gerben Wiersma, de bondscoach 

naar boven

 

HTML Generator Sample Page

Op zondag 24 juni 2012 werd de jaarlijkse koppelwedstrijd geturnd. Alle onderbouw turnsters werden gekoppeld aan een bovenbouw turnster, en deze koppels turnden samen een vierkamp. In deze gezellige wedstrijd werden prachtige oefeningen geturnd. Veel jong-talent turnstertjes hadden vandaag hun allereerste wedstrijd. Iedereen liet zien dit jaar veel geleerd te hebben.

De uitslag van de koppelwedstrijd:

1. Tisha Volleman & Marit Reijnders
2. Tanishaley Neto & Bente de Vries
3. ... & ...

Na de koppelwedstrijd volgde de seizoensafsluiting. De kids konden kiezen uit apekooi, of prachtig worden opgemaakt door een heuse visagiste. De ouders gingen aan de slag met het bereiden van gezond eten. Dat resulteerde in een heerlijk buffet.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.
HTML Generator Sample Page
KOPPELWEDSTRIJD / SEIZOENSAFSLUITING
HTML Generator Sample Page
2 X BRONS VOOR DANA OP NK

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.
HTML Generator Sample Page

Bij het NK 2012 in Ahoy, Rotterdam, veroverde Dana de Groot in het weekend van 16 en 17 juni twee maal brons in de toestelfinales. Bij sprong en vloer stond zij in de categorie jeugd eredivisie op het podium. De dag ervoor werd zij vijfde in de allround finale. Daarin werd Isa Maassen negende.

.
De overige uitslagen NK meerkamp:

Turnsters Categorie Plaats
Evie Schellens junior eredivisie 7
Denise Bressers junior eredivisie 8
Lotte Braat junior eredivisie 10
Dana de Groot jeugd eredivisie 5
Isa Massen jeugd eredivisie 9
Tisha Volleman jeugd eredivisie 15
Eline Vos jeugd eredivisie 19
Naomi Pieschel jeugd eredivisie 23
ttttttttttttttttttttt
Dana op vloer Isa op vloer
(klik op de foto voor een vergroting)
Bron: website Jan de Koning


.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

HTML Generator Sample Page

.

Terwijl onze web-log nog in oprichting was, en wij ons van geen kwaad bewust, verschenen er al linken naar deze site op verschillende websites. Dat resulteerde in bezoekers, die wij nog niet verwacht hadden. Maar wat wij wel erg leuk vinden! En iedereen is natuurlijk welkom om te komen kijken, of onze pagina te linken. Wij gaan de site up-to-date houden, en ervoor zorgen dat het overzicht van de turnsters zo snel mogelijk compleet is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De statistieken vanaf de oprichting 

naar boven

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.
STATISTIEKEN

 

FELICITATIES


   

naar boven

HTML Generator Sample Page

.

RESULTATEN LEVERKUSENCUP


Evie Schellens, Dana de Groot, Denise Bressers en reserveturnster Isa Maassen turnden 8 september de Leverkusencup. Deze viel dit jaar erg vroeg in het seizoen, dus het was even afwachten hoe de meiden zich stand zouden houden. De resultaten waren prachtig! Als team werd Flik-Flak vierde. Individueel haalde Evie een zesde, Dana een zevende en Denise een negende plaats. En op de toestellen waren er podiumplaatsen: Dana werd tweede op vloer, Evie derde. Evie werd daarnaast nog vierde op sprong. Dana de Groot vertelt in haar weekpraatje over deze wedstrijd. Voor alle oefeningen van de vier Flik-Flak turnsters, klik je hier.

   

naar boven

HTML Generator Sample Page

.

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen


Benieuwd hoeveel mensen onze web-log bezoeken? In de afbeelding hiernaast kun je de statistieken zien van de eerste helft van september 2012. Iedereen bedankt voor jullie bezoekjes! Wij zouden het leuk vinden als je iets achterlaat in het gastenboek, zodat we ook zien wie jullie zijn.

 

 

 

 

 

 

naar boven

STATISTIEKEN
HTML Generator Sample Page

.

 

ISA MAASSEN IN DE KRANT

In de "Limburger" verscheen op 9 oktober 2012 een groot artikel over Isa Maassen. Isa is dertien jaar, woont in Echt en reist zes maal per week op en neer naar 's-Hertogenbosch om te trainen. Ze zit op het Rodenborchcollege, een LOOT school in Rosmalen.


Wil je het hele artikel lezen? Klik dan hier

 

 

 

 

 

naar boven

HTML Generator Sample Page

.


En natuurlijk kunnen ook wij er niet onderuit: Facebook is verreweg het meest gebruikte medium van deze tijd. Daarom hebben wij vanaf vandaag ook een Facebookpagina. Als je ons "leuk vindt", kun je op je tijdlijn mooi zien wanneer het interessant is om deze weblog te bezoeken. Dus like ons op onze Facebookpagina 

naar boven

 

FACEBOOK
HTML Generator Sample Page

.

18 oktober 2012


Maak een Gratis Website met JouwWeb